Placinta de pui fara blat

de lumearuxandrei in Pui, 21 Oct 2013 | 6950 vizualizari

 

Te-ai saturat de pui la tigaie, paste cu pui, chiftelute, pui prajit si snitele de pui? Hai sa facem o placinta de pui simpla, fara blat, care te va face sa te reindragostesti de carnea de pui!

 

INGREDIENTE

  • 700 grame piept de pui tocat (merge si alta carne de pui, nu neaparat piept),
  • 2 oua,
  • 1 legatura verdeata,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof maricel,
  • 1 pumn de pesmet,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite mustar s
  • 2 linguri de smantana acra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de pui fara blat:

Am dat pe razatoare morcovul si cartoful (ambele legume au fost crude), am adaugat carnea de pui, ouale, verdeata tocata marunt, smantana si mustarul. Se amesteca totul foarte bine, se adauga pesmetul pentru ca amestecul sa prinda o consistenta putin mai moale decat cea pentru chiftele, se potriveste de sare si de piper si totul se toarna intr-o tava de tarta sau intr-o forma de tort cu marginile detasabile. Forma se unge in prealabil cu putin ulei si se imbraca in pesmet. Placinta capata un aspect foarte apetisant daca deasupra presarati putin cascaval ras…eu nu am mai presarat pentru ca m-am prins ca nu mai aveam in frigider nicio bucatica de cascaval.
Se baga tava in cuptor, la 180 grade pentru 30-35 minte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de pui fara blat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

adela_64 1

22.10.2013, 09:17

Bine ai venit! Cred ca-i foarte gustos. Cu siguranta-l voi gati si eu. Voi pune aici si placinta mea. Felicitari!

laura_n 1

22.10.2013, 15:55

pffff...ce-mi place
bun venit

lumearuxandrei 1

14.11.2013, 13:53

Multumesc pentru urari! Acum le-am vazut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si spanac